E-bike Tour in Marseille: een échte aanrader in Zuid-Frankrijk

Reisbestemmingen,Activiteiten,Tips & Tricks
E-bike Tour in Marseille

Marseille is na Parijs de grootste stad van Frankrijk, aangezien de stad meer dan 850.000 inwoners telt. Het is ook nog eens een geweldige bestemming voor een stedentrip. De historische stad beschikt over een heerlijk klimaat en is gelegen aan de Middellandse Zee. Het is dan ook een prima bestemming voor de fietsliefhebbers die willen genieten van de prachtige omgeving en de oude binnenstad. In Marseille kan jij dan ook deelnemen aan de E-bike Tour en op de fiets de stad gaan verkennen. De tour duurt ongeveer anderhalf uur en je zal een afstand afleggen van circa 15 kilometer. Gelukkig stap jij niet op een normale fiets, maar krijg je een elektrische fiets tot jouw beschikking. Daardoor is de E-bike Tour in Marseille ook geschikt voor ouderen.

tour marseilleIndrukwekkende fietstour in Marseille

Je zal tijdens de anderhalf uur durende E-bike Fietstour Marseille allerlei bekende bezienswaardigheden gaan bezoeken. Je moet denken aan het Pharo Paleis, de Corniche Kennedy, Notre Dame de la Garde en de Saint Victor Abbaye. Vanzelfsprekend is dit een kleine greep uit de hoogtepunten die jij zal gaan bewonderen tijdens de fietstour. De Engelstalige gids zal je van alles vertellen over de Franse stad en de omgeving. Het is dus ook gelijk een zeer informatieve tour.

Los van alle bezienswaardigheden in het centrum zal je ook een tocht maken langs de kust. Je kan dan genieten van de helderblauwe zee en het indrukwekkende uitzicht. Dankzij de elektrische fietsen is het gemakkelijker om de steile hellingen op te fietsen, wat ook wel zo prettig is. Gedurende de E-bike Tour Marseille zal de gids allerlei leuke verhalen delen en er zijn ook nog voldoende fotomomenten beschikbaar. Natuurlijk geeft de gids ook nog enkele handige tips, bijvoorbeeld waar jij de lekkerste vis kan eten in Marseille. Wij raden je aan om goed te luisteren!

E-bike Tour Marseille online reserveren

Het fijne van de E-bike Fietstour is dat iedereen eraan kan deelnemen, mede dankzij de elektrische fietsen. Er zijn ook fietsen beschikbaar met een kinderzitje, waardoor ook de jongste deelnemers prima kunnen deelnemen aan de fietstour. Wij raden je aan om nu alvast online een plekje te reserveren voor de E-bike Tour in Marseille. Je bent dan zeker van een plekje en je kan met een gerust hart uitkijken naar de fietstour. De betaling kan je op locatie afhandelen, dus je zit nergens aan vast. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de start van de E-bike Tour in Marseille.

Er zijn ook wat goedkope lokale spelers die nog wat meer flexibel zijn, en die vaak ook wat minder kosten dus. Vaak maken deze wel gebruik van elektrische vouwfietsen, dus iets minder comfort mag je wel verwachten.

Hoeveel kost de E-bike Tour in Marseille?

De E-bike Fietstour in Marseille kost slechts 29,00 euro per persoon. Deelnemers tussen de 12 en 24 uur mogen deelnemen voor 27,00 euro per persoon. Je kan online alvast reserveren, zodat jij zeker bent van deelname aan de tour op de bepaalde datum. Mocht het trouwens regenen, dan kan je alsnog deelnemen met een poncho of gratis de reservering verplaatsen naar een later moment. Het is ook mogelijk om op dat moment kosteloos te annuleren, dat is een groot voordeel van de tours bij BajaBikes.

Op zoek naar uw volgende vakantiebestemming? Bekijk dan onze handige zoekfunctie!
Met een verscheidenheid aan filters om uit te kiezen, zult u zeker de perfecte plek vinden voor uw volgende uitje.