Verenigde Staten

Verenigde Staten
Populaire Accomodaties
 • Verenigde Staten | Florida | Cape Coral
  Cape Coral: Direct aan een kanaal gelegen. Luxueuze villa "Coral", bouwjaar 1999. Voor alleengebruik: tuin planten en bomen, openluchtzwembad (8 x 5 m) met trap. Buitendouche, terras, tuinmeubelen, barbecue. Eigen garage. Winkel 3 km, levensmiddel...
 • Verenigde Staten | | Orlando/kissimmee/davenpo
  Zeer mooie, comfortabele villa, bouwjaar 1999. Buiten de plaats, rustige, zonnige ligging in een woonwijk. Voor medegebruik: kinderspeelplaats. Voor alleengebruik: terrein 300 m2, openluchtzwembad niervormig (01.01.-31.12.) met trap. Terras, tuinm...
 • Verenigde Staten | Staat New York | New York
  Hotel met prima prijs/kwaliteitverhouding. In het hart van Manhattan, ingesloten door Broadway en Fifth Avenue.

Verenigde Staten

Het is onmogelijk om over de Verenigde Staten in 300 woorden een samenvatting te geven: er is gewoon te veel te zien. De VS heeft een oppervlakte van 9,5 miljoen km² en bestaat uit 50 staten en het district Columbia. Bijna alle staten grenzen aan elkaar, behalve Alaska en Hawaï. En in elke van die 50 staten is er wel iets te beleven! De grootste toeristische gebieden zijn het noordoosten waar New York ligt, westen met het prachtige Californië en het zuidoosten waar Florida, “the sunshine state”, veel bezoekers trekt. Maar het doet er niet toe waar je heen reist, of het nu de Great Plains, de Rocky Mountains, Yosemite of de kust is: de Verenigde Staten verveelt nooit. Rondreizen is door de goede wegen heel makkelijk, maar zelfs op een kleine locatie kan je veel beleven.

Van en naar de VS reizen doe je per vliegtuig, maar je moet wel wat voorbereidend werk doen. Wat je nodig hebt, is uiteraard een geldig paspoort, maar je moet je ook aanmelden op de ESTA-website van de Amerikaanse overheid. Wanneer je de grens oversteekt wordt je foto gemaakt en neemt men je vingerafdrukken. Sinds de aanslagen van 2001 is veiligheid prioriteit nummer 1 in de Verenigde Staten.

Eens binnen, is rondreizen geen probleem. Je huurt met alle gemak een wagen, vlakbij elke luchthaven zijn er huurfirma's. Wil je wat grotere afstanden overbruggen, kan je gebruik maken van kleinere luchthaven en interne vluchten nemen, die zeer courant vliegen. En wil je een echt speciale rondreis doen, kan je met de Greyhound-bus van de ene naar de andere locatie – een hele belevenis, dat is beloofd!


Toon Meer
Zoeken
Recente Commentaren
 • Mandalay Bay Resort

  THEHOTEL in Mandalay bay is meer de moeite, maar ook duurder. Dit hotel heeft alleszins alles om een geweldige Las Vegas-ervaring te garanderen en je kan met de monorail van aan 't hotel heel de strip verkennen!

    Bert - on 16/3/12
 • Luxor Hotel + Casino

  Een klein beetje vergane glorie, maar heel leuk gelegen naast het Mandalay Bay hotel op de legendarische Las Vegas Strip. De kamers met hot tub in de "woonkamer" zijn wel... speciaal!

    Bert - on 16/3/12
 • Metro

  Geweldige centraal gelegen hotel aan een goedkope prijs! Groot bed en lekker ontbijt! Mijn verblijf in New York was veel te kort, ik raad toch aan om er een weekje te blijven.

    Angelique - on 18/1/12
 • 9 daagse motortour Wild West

  Ha Timon de Jos hier kent ge mij nog seg was echt wel de moeite he volgende keer winnen we ik voel het in mijnen dikken teen!!

    Anopimpje - on 17/1/12
 • 15 daagse motorotur Route 66

  Absoluut de moeite deze Route 66! Ik ben niet met de Thomas Cook route gegaan, maar zelf met de Harley, en WAW is alles wat ik kan zeggen!!!

    Route 66 Lover - on 11/1/12
New York City - Verenigde Staten
Ameritania
Manhattan - Verenigde Staten
Hotel Econo Lodge Times ...
4n. 21 jun 2021 549€
New York City - Verenigde Staten
Tryp By Wyndham Times Sq...
New York City - Verenigde Staten
Intercontinental Time Sq...
8n. 30 jun 2021 1660€
Miami Beach - Verenigde Staten
Marseilles