Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk
Bestemmingen
Populaire Accomodaties
 • Verenigd Koninkrijk | Greater London District | Londen
  Aangenaam hotel, rustig gelegen in de Paddington-wijk.
 • Verenigd Koninkrijk | Highland | Mid Skye
  Carbost 26 km van Portree: Comfortabel, luxueus huis "The Old Chapel of Ease", vrijstaand. Geïsoleerde, rustige, verhoogde ligging, 250 m van zee. Voor alleengebruik: wilde tuin, parkeerplaats bij het huis. Winkel, levensmiddelenwinkel, restaurant...
 • Verenigd Koninkrijk | Greater London District | Londen
  Aangenaam, gerenoveerd hotel. Gelegen in Putney, een wijk met veel groen net ten zuiden van de Thames.

Verenigd Koninkrijk

In het westen van Europa ligt het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland. Een hele mond vol om vier gebieden te omschrijven: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. De eerste drie tezamen vormen dan het in de naam van het land vermeldde Groot-Brittannië. Een echte instinker voor studenten op de middelbare school!

Gelukkig moet je je daar als reiziger allemaal bitter weinig van aantrekken, en kan je vanuit België makkelijk de Eurostar nemen om in het midden van het land uit te komen. Vanuit Brussel ben je op nog geen 2 uur in hartje Londen. Hoewel Londen niet centraal gelegen is, is het wel de ideale vertrekplaats om het land te verkennen. Alle verbindingswegen passeren Londen: of je nu met de wagen of met de trein verder reist. Let wel op als je met de wagen zou gaan: in het Verenigd Koninkrijk rijdt men aan de linkerkant van de baan, wat voor de onwetende en onervaren chauffeur wel eens voor verrassingen zou kunnen zorgen!

Engeland is grotendeels vlak, en historisch zeer rijk. Bezoek de vele kastelen, huizen en monumenten die aan Engeland zijn typische façade geven.
Naar Schotland ga je best voor actievere vakanties. De natuur is nog vrij ongerept: De Highlands zijn dan ook een must voor de wandelaar! Vele ruïnes en oude slagvelden zijn voor de historici onder ons zeker een bezoekje waard.
Het unieke Wales aan de westkust is klein maar pittoresk. Langs de kust zijn er verschillende vakantiebestemmingen, en culinair gaan de inwoners van Wales prat op hun streekgerechten en -producten!
Noord-Ierland, met Belfast als hoofdstad, is een bruisende regio geworden, na een eerder onrustige geschiedenis.

Vlakbij en toch overzee, Europees maar toch een beetje tegendraads – daarvoor ga je naar het Verenigd Koninkrijk!


Toon Meer
Zoeken
Recente Commentaren
 • The Old Chapel Of Ease

  Hello YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: vakantiedatabank.com ? WE PROVIDE HIGH-QUALITY VISITORS WITH: - 100% safe for your site - real visitors with unique IPs. No bots, proxies, or datacenters - visitors from Search Engine (by ke...

    Regan Preece - on 20/3/21
 • The Old Chapel Of Ease

  Hello YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: vakantiedatabank.com ? WE PROVIDE HIGH-QUALITY VISITORS WITH: - 100% safe for your site - real visitors with unique IPs. No bots, proxies, or datacenters - visitors from Search Engine (by ke...

    Mitzi Gadson - on 4/2/21
 • The Old Chapel Of Ease

  YOU NEED QUALITY VISITORS for your: vakantiedatabank.com My name is Brodie Dostie, and I'm a Web Traffic Specialist. I can get: - visitors from search engines - visitors from social media - visitors from any country you want - ...

    Brodie Dostie - on 19/10/20
 • Old Barn Lodge

  Ik heb geen woorden voor hoe mooi deze locatie is. Perfect voor een familietripje uit!

    Firelight - on 8/2/12
 • Wedgewood

  Man man man, ik zou toch niet naar roman luisteren. Blijf hier maar weg hoor!!!!!! Hotel was allesbehalve proper en het ontbijt trok echt nergens op. Volgens mij was het ook brood van een dag voordien. Bah!!!

    Bompa - on 23/1/12
Middleton - Verenigd Koninkrijk
Lavender
Edinburgh - Verenigd Koninkrijk
Old Waverley
8n. 4 jun 2021 497€
Sissinghurst - Verenigd Koninkrijk
Orchard Cottage
Crai, Brecon - Verenigd Koninkrijk
Llanilid Tri Corn View
Hereford - Verenigd Koninkrijk
Owl Barn