Stupna

Vidochov - Tsjechië
0 0 00
Afbeelding
Weer
Map
Aanbiedingen
Vervoer Datum Duur Aanbieder Prijs
Beschrijving
Chalet.nu
Vakantiehuis Stupna ligt in het heuvellandschap van Stupna, in de buurt van het stadje Nová Paka. Het huis ligt op een van de glooiende hellingen van het Reuzengebergte (Krkonose). Dat staat garant voor een fraai uitzicht over heuvels en dalen. Het Reuzengebergte is één van de beschermde Tsjechische nationale parken. Binnen een half uur zit u in het hart van dit gebied.Vakantiehuis Stupna is een prima uitvalsbasis voor een winterse vakantie. Skigebieden als Spindleruv Mlýn, Pec Pod Snezkou, Vrchlabí en Harrachov bevinden zich op ongeveer een half uur rijden van Nova Paka. Hier zijn uitstekende wintersportmogelijkheden voor het hele gezin. Verder heeft de omgeving de vakantieganger het volgende te bieden: wandelen, kanoën, zwemmen, vissen, delta-, zweef- en sportvliegen. Praag ligt daarnaast op een afstand van bijna 100 kilometer. Ook een uitstapje naar Polen behoort tot de mogelijkheden, de grens is zo'n 50 kilometer van Stupna verwijderd.
Belvilla
Vakantiehuis Stupna ligt in het heuvellandschap van Stupna, in de buurt van het stadje Nová Paka. Het huis ligt op een van de glooiende hellingen van het Reuzengebergte (Krkonose). Dat staat garant voor een fraai uitzicht over heuvels en dalen. Het Reuzengebergte is één van de beschermde Tsjechische nationale parken. Binnen een half uur zit u in het hart van dit gebied.

Vakantiehuis Stupna is een prima uitvalsbasis voor een winterse vakantie. Skigebieden als Spindleruv Mlýn, Pec Pod Snezkou, Vrchlabí en Harrachov bevinden zich op ongeveer een half uur rijden van Nova Paka. Hier zijn uitstekende wintersportmogelijkheden voor het hele gezin. Verder heeft de omgeving de vakantieganger het volgende te bieden: wandelen, kanoën, zwemmen, vissen, delta-, zweef- en sportvliegen. Praag ligt daarnaast op een afstand van bijna 100 kilometer. Ook een uitstapje naar Polen behoort tot de mogelijkheden, de grens is zo'n 50 kilometer van Stupna verwijderd.
Afbeeldingen
Commentaren

Nog geen commentaren beschikbaar!

Commentaar Toevoegen