Perktold

Mieders - Oostenrijk
0 0 00
Afbeelding
Weer
Map
Aanbiedingen
Vervoer Datum Duur Aanbieder Prijs
Beschrijving
Belvilla
Mieders ligt 13 km. ten zuiden van Innsbruck. 'Aan een doodlopende weg, op een heerlijk zonnige plek ligt landhuis Perktold. Het landhuis ligt rustig, maar toch slechts 400 m. van het centrum van Mieders. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit een ideaal onderkomen, omdat er op nog geen 100 m. van het huis een openlucht zwembad is. Omdat het zwembad zich aan de andere kant van het huis bevindt en omringd is door groen, heeft u hier wel het gemak, maar niet de overlast van. Het huis bevat, naast de woning van de vriendelijke eigenaars, een ruime (75 m), verzorgd en gezellig ingerichte woning op de begane grond. Door de ligging tegen een lichte helling, bereikt u de woning vanaf de voordeur via een trap naar beneden. Vanuit de woonkamer en vanuit één van de slaapkamers bereikt u de op het zuidwesten gelegen, ruime tuin met terras. De tuin is geheel omheind en u heeft de beschikking over tuinmeubelen en een barbecue.Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), radio), keuken(oven, magnetron), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, bad met douche, douche), toilet(wastafel), bijkeuken(afwasmachine, wasmachine))

woonkamer(via buitentrap), verwarming(CV), terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ, 3x parking, kinderbed, kinderstoel
Chalet.nu
Mieders ligt 13 km. ten zuiden van Innsbruck. 'Aan een doodlopende weg, op een heerlijk zonnige plek ligt landhuis Perktold. Het landhuis ligt rustig, maar toch slechts 400 m. van het centrum van Mieders. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit een ideaal onderkomen, omdat er op nog geen 100 m. van het huis een openlucht zwembad is. Omdat het zwembad zich aan de andere kant van het huis bevindt en omringd is door groen, heeft u hier wel het gemak, maar niet de overlast van. Het huis bevat, naast de woning van de vriendelijke eigenaars, een ruime (75 m), verzorgd en gezellig ingerichte woning op de begane grond. Door de ligging tegen een lichte helling, bereikt u de woning vanaf de voordeur via een trap naar beneden. Vanuit de woonkamer en vanuit één van de slaapkamers bereikt u de op het zuidwesten gelegen, ruime tuin met terras. De tuin is geheel omheind en u heeft de beschikking over tuinmeubelen en een barbecue.
Afbeeldingen
Commentaren

Nog geen commentaren beschikbaar!

Commentaar Toevoegen