B&b Ship

Amsterdam - Nederland
0 0 00
Afbeelding
Weer
Map
Aanbiedingen
Vervoer Datum Duur Aanbieder Prijs
Beschrijving
Belvilla
Logeer op een binnenvaartschip uit 1901 midden in het centrum van Amsterdam! Vroeger heeft dit schip goederen vervoerd over de rivieren en kanalen van Nederland. Volledig en sfeervol ingericht verwelkomt deze leuke boot toeristen om te vertoeven op steenworp afstand van alle bezienswaardigheden in Amsterdam. De boot is aangelegd in de Nieuwmarkt, een voormalig Joodse wijk. Kenmerkend voor de Nieuwmarkt is De Waag. Deze ziet eruit als een Middeleeuws fort, maar was vroeger, één van de stadspoorten: de Sint Antoniespoort. In de ronde torens kunt u nog steeds schietgaten uit 1500 zien!

De sfeer is heel knus, en ingericht met veel kunst. In het appartement is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf; een ruime lichte salon met dubbel glas en een prachtige houten vloer, privé badkamer en een lekker en gezond ontbijt in de ochtend! Er is geen keuken aanwezig maar wel een gezellige zithoek met koffie- en theefaciliteiten Kortom: een spectaculaire belevenis op een meer dan 100 jaar oud vrachtschip.
Niet roken
De verkeersomstandigheden en parkeermogelijkheden zijn in elke stad anders. Informeer u hierover vóór uw verblijf.Parterre: (hal, gang, woonkamer(radio, CD-speler), doorloop slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), badkamer(douche, wastafel, toilet))
Chalet.nu
Logeer op een binnenvaartschip uit 1901 midden in het centrum van Amsterdam! Vroeger heeft dit schip goederen vervoerd over de rivieren en kanalen van Nederland. Deze volledig en sfeervol ingerichte boot verwelkomt haar gasten en laat ze vertoeven op steenworp afstand van alle bezienswaardigheden in Amsterdam. De boot is aangelegd aan de Nieuwmarkt, een voormalig Joodse wijk. Kenmerkend voor de Nieuwmarkt is De Waag. Deze ziet eruit als een Middeleeuws fort, maar was vroeger, één van de stadspoorten: de Sint Antoniespoort. In de ronde torens kun je nog steeds schietgaten uit 1500 zien! De sfeer is heel knus, en ingericht met veel kunst. In het bootappartement is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf. Je treft hier een ruime, lichte woonkamer met dubbel glas en een prachtige houten vloer, een privébadkamer en een lekker en gezond ontbijt in de ochtend! Er is geen keuken aanwezig, maar wel een gezellige zithoek met koffie- en theefaciliteiten. Kortom: een spectaculaire belevenis op een meer dan 100 jaar oud vrachtschip.
Afbeeldingen
Commentaren

Nog geen commentaren beschikbaar!

Commentaar Toevoegen