Mexico

Mexico
Populaire Accomodaties
 • Mexico | Mexico | Cancun

  Ligging
  Dos Playas is een perfect hotel voor wie met een beperkt budget wil genieten van het strand en de vele activiteiten die de hotelzone van Cancun te bieden heeft. Dos Playas heeft een ontspannen sfeer, ligt in een l...

 • Mexico | Yucatan | Playa del Carmen - Playacar
  Prima hotel met ideale ligging. Uitstekende prijs/kwaliteit!
 • Mexico | Yucatan | Rivièra Maya
  Gezellig hotel met rustige ligging in het groen en talrijke faciliteiten. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Nieuw aquapark voor kinderen.

Mexico

Rugzak klaargepakt, stapschoenen ingepakt en blarenpleisters gekocht? Of bikini, handdoek en zonnecrème? Maakt niet uit: naar Mexico kan je met beide. Dit Spaanstalige land net onder Noord-Amerika heeft een zeer lange geschiedenis: de oudste vondsten dateren maar liefst van 12 000 voor Christus! Belangrijke bevolkingen in Mexico waren de Maya en de Azteken. Vele toeristische trekpleisters zijn nog overblijfselen uit deze oude culturen. Deze bevinden zich meestal in het binnenland en lenen zich uitstekend als stopplaatsen voor een trektocht. Zoek je het strand, wil je een luilekkervakantie, kan je terecht aan de Pacifische kust of op het schiereiland Ycatan langs de Caraïbische kust. Steden als Cancun en Acapulco verwelkomen jaarlijks vele duizenden toeristen die hun warm zwembad en frisse cocktail graag afwisselen met een bezoek aan een van de archeologische vindplaatsen.

Naar Mexico moet je per definitie wel met het vliegtuig. Meestal is een overstap in Noord-Amerika vereist. Men spreekt er voornamelijk Spaans, een zakwoordenboekje meenemen is dus zeker een must als je meer afgelegen gebieden gaat verkennen. Anders kan je in het Engels ook wel proberen. Mexico komt wel eens negatief in het nieuws wat betreft drugs en corruptie, maar zolang je je gedraagt zoals het hoort, zal je weinig problemen ondervinden. Verder is het genieten van de typische Mexicaanse cultuur: mariachi-muziek vult de straten, heerlijk pittige geuren en smaken verwennen je neus en smaakpapillen en de unieke fauna en flora verkennen zullen je dingen doen zien die je nergens anders ter wereld kan vinden.

Mexico is op alle vlakken een verrijking!


Toon Meer
Zoeken
Cancun - Mexico
Aquamarina Beach
Cancun - Mexico
Riu Caribe
9n. all inclusive, 21 sep 2021 1409€
Cancun - Mexico
Dos Playas
Cancun - Mexico
Melody Maker
Cozumel - Mexico
Barcelo Allegro Cozumel