Liechtenstein

Liechtenstein
Bestemmingen
Populaire Accomodaties
 • Liechtenstein | Liechtenstein | Malbun
  Hotel Gorfion-Malbun is een uitstekend familiehotel met veel faciliteiten. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven!
 • Liechtenstein | Liechtenstein | Malbun
  Super familievriendelijk hotel: de kinderen zijn er de koning te rijk! Sport en ontspanningsmogelijkheden zijn er legio.

Liechtenstein

Liechtenstein is een klein landje in de Alpen en zit een beetje tussen Zwitserland en Oostenrijk gepropt. Ondanks het feit dat het een klein land is, vinden toeristen het een aangename bestemming omwille van de natuur. Wandelen in Liechtenstein is een belevenis: je kan kiezen voor een bergtocht in de Alpen of een minder inspannende tocht langs de Rijn. Er zijn meer dan 400 km aan wandelpaden in Liechtenstein, dus er zit vast iets bij naar ieders zin. Skiën is ook een mogelijkheid: het land heeft prachtige skigebieden, voornamelijk rond MalbunSteg.

Maar wie het iets minder intensief ziet kan ook in Liechtenstein terecht. Het land heeft verschillende musea waar een boeiend bezoek kan worden aan gebracht. Verder is de hoofdstad Vaduz net als alle andere hoofdsteden ter wereld wel berekend op toeristen. Er zijn verschillende gezellige cafeetjes en restaurants, en een toeristisch treintje brengt je bij alle interessante bestemmingen. Ook de wijnen zijn het proberen waard, mocht je graag wijn drinken. Er zijn verschillende kelders, en vele daarvan kunnen bezocht worden.

Liechtenstein heeft geen luchthaven, dus het land binnenkomen doe je per trein vanuit Oostenrijk of Zwitserland,, of per auto. Als je per auto gaat, houdt dan wel rekening met het rijden op bergpaadjes: het is niet altijd evident om zo langs de flank van een heuvel te rijden als je dat niet gewend bent. Verder is Duits de officiële taal dus mag het als Nederlandstalige geen al te groot probleem zijn om zich uit te drukken.


Toon Meer
Zoeken
Recente Commentaren
 • Hotel Gorfion Malbun

  Veel te veel lawaai door de kinderen, al vroeg wakker omdat een baby aan het wenen was en de muren niet dik genoeg. Volgende keer toch een Hotel boeken zonder klein mannen. Voor de rest was alles prima!

    Sven - on 20/1/12
Malbun - Liechtenstein
Hotel Gorfion
Malbun - Liechtenstein
Hotel Gorfion Malbun