Last Minute

Zoeken
Last Minute Informatie

Soms heb je niet de tijd om vakanties te plannen: je had een verhuis, je wordt opgeslorpt door je werk, vrije tijd is ingevuld met allerlei hobby's of door de kinderen. En eigenlijk was er dit jaar ook niet echt budget voor een trip voorzien. Maar plots overvalt je toch die drang om er even tussenuit te zijn. Ai...

Geen paniek: op Vakantiedatabank.com vind je een goed overzicht van interessante last minutes! Voor wie nog niet met het concept vertrouwd is: een last minute is een reis voor late beslissers. Wie echt nood heeft om zijn koffers te pakken, zit met een last minute altijd goed. Beetje rondneuzen tussen de aanbiedingen, iets kiezen dat je wel ziet zitten uit het enorm uitgebreid aanbod en vertrekken maar. Er zijn vakanties die echt op het allerlaatste nippertje zijn - je vertrekt dan bijvoorbeeld nog de dag zelf of de dag nadien, voor de echte durvers - maar de meesten zijn binnen de tijdspanne van een maand ongeveer, zodat je nog de tijd hebt om rustig je koffers te pakken.

Typische last minute landen zijn Turkije, Spanje, Egypte en Tunesië in de zomer. Een last minute Ibiza is tegenwoordig erg in trek. Maar ook in de winter kan een last minute leuk zijn naar een skigebied. En altijd heb je de beste prijs: de hotels zijn maar wat blij om hun laatste kamers nog aan jou te kunnen verhuren, en dus krijg je daar een extraatje voor onder de vorm van een fikse korting op de prijs van de reis!

Een last minute, dat is geen planstress, geen inpakstress, gewoon vertrekken alsof je even naar de winkel gaat. En dan mooi bruin en/of goed uitgerust terugkomen!

Last Minutes vanaf 299€
Last Minutes vanaf 499€
Last Minutes vanaf 699€
Last Minutes vanaf 899€
Venetië - Italië
Ca D Oro
3n. 29 jun 2021 144€
Zonnestrand Sunny Beach - Bulgarije
Melia Sunny Beach
8n. 26 jun 2021 705€
Patong Beach - Thailand
Holiday Inn Resort
9n. 29 jun 2021 1037€
Lissabon - Portugal
Evolution Lisboa
8n. 22 jun 2021 481€