Marija

Novi Vinodolski - Kroatië
0 0 00
Afbeelding
Weer
Map
Aanbiedingen
Vervoer Datum Duur Aanbieder Prijs
Beschrijving
Chalet.nu
Huis Marija ligt aan de rand van Novi Vinodolski in een rustige straat. Lopend bent u 300 m. van het strand verwijderd. De vakantiewoning ligt op de eerste etage. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uizicht op zee en het eiland Krk. De ruime woning is netjes en verzorgd ingericht. Novi Vinodolski is een populaire toeristenplaats in de regio Kvarner. Het ligt tegen een helling van een berg waardoor het een mooi uitzicht heeft op het eiland Krk. Novi Vinodolski (vertaald nieuw-wijndal) heeft als belangrijkste inkomstenbron het toerisme en de houtindustrie. Er zijn nog enkele wijngaarden, maar sinds de 2e helft van de 20e eeuw zijn die bijna helemaal verdwenen. De kern van de plaats ligt tussen het cultureel erfgoed met de Romeinse vestingmuren "Lopsica", de overblijfselen van het klooster "Paulin-Mönche" en de Frankopaner burcht met bijbehorende toren. Kortom, genoeg bezienswaardigheden. De regio staat tevens bekend om mountainbiking, er zijn diverse mooie routes uitgezet. En natuurlijk kunt u zich prima vermaken op het strand en hier diverse watersporten beoefenen.
Belvilla
Huis Marija ligt aan de rand van Novi Vinodolski in een rustige straat. Lopend bent u 300 m. van het strand verwijderd. De vakantiewoning ligt op de eerste etage. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uizicht op zee en het eiland Krk. De ruime woning is netjes en verzorgd ingericht.

Novi Vinodolski is een populaire toeristenplaats in de regio Kvarner. Het ligt tegen een helling van een berg waardoor het een mooi uitzicht heeft op het eiland Krk. Novi Vinodolski (vertaald nieuw-wijndal) heeft als belangrijkste inkomstenbron het toerisme en de houtindustrie. Er zijn nog enkele wijngaarden, maar sinds de 2e helft van de 20e eeuw zijn die bijna helemaal verdwenen. De kern van de plaats ligt tussen het cultureel erfgoed met de Romeinse vestingmuren "Lopsica", de overblijfselen van het klooster "Paulin-Mönche" en de Frankopaner burcht met bijbehorende toren. Kortom, genoeg bezienswaardigheden. De regio staat tevens bekend om mountainbiking, er zijn diverse mooie routes uitgezet. En natuurlijk kunt u zich prima vermaken op het strand en hier diverse watersporten beoefenen.
Afbeeldingen
Commentaren

Nog geen commentaren beschikbaar!

Commentaar Toevoegen