Kenia

Kenia
Populaire Accomodaties
 • Kenia | Mombasa Beaches | Malindi
  Strandhotel in de sfeer van 'Out of Africa' met prachtige kamers die verspreid liggen in een paradijselijke tuin. De buffetten zijn uitstekend en de faciliteiten talrijk.
 • Kenia | Mombasa Beaches | Mombasa Noord
  Talrijke faciliteiten, direct aan het strand, gunstige prijs.
 • Kenia | Mombasa Beaches | Malindi

  Ligging
  Coconut Village is een klein en levendig hotel met een goede sfeer. U zult hier een heerlijke, onbezorgde vakantie hebben met een goede service! Officiële categorie: 4 sterren.FaciliteitenFaciliteitenLobby met rece...

Kenia

Kenia ligt in het oosten van Afrika die in het zuiden grenst aan Tanzania. En met die informatie geven we eigenlijk al heel veel weg. Tanzania staat gekend voor zijn prachtige meren, indrukwekkende vlaktes – de zogenaamde Serengeti en unieke dier- en plantsoorten. In Kenia is het niet anders. Vertrek op safari en ontmoet leeuwen, luipaarden, giraffen, olifanten, flamingo's – allemaal van zo dichtbij dat het lijkt alsof je ze kan aanraden! Bezoek het Victoriameer: het grootste meer van Afrika, in het zuidwesten van het land, en spot een paar nijlpaarden. Of bezoek een van de vele nationale parken of natuurreservaten in Kenia en ervaar de natuur in al zijn eigenheid. Het tropisch klimaat zorgt voor een aangenaam warme temperatuur. Regen valt er vooral van maart tot mei en van oktober tot december, meestal in korte stortbuien. Door de hevige regenval durven de wegen er al eens moeilijk berijdbaar bij liggen, maar in een terreinwagen heb je daar weinig last van.

De zeer vriendelijke bevolking staat altijd klaar om je een stukje van hun cultuur bij te brengen. Vele safari's zijn dan ook bewust “back to basics”: slapen bij de lokale bevolking, genoeg maar typisch eten, plaatselijke sfeer. Wil je liever in weelde baden, kan je ook terecht bij een van de vele resorts die Kenia rijk is. Het toerisme in Kenia kent voornamelijk deze twee types van bezoekers. Naar Kenia vlieg je, en rondreizen doe je zoals gezegd per terreinwagen. Alleen op stap gaan in Kenia is af te raden: best neem je een gids onder de arm die je alle plekjes kan vertellen – vanop een veilige afstand, weliswaar.


Toon Meer
Zoeken
Recente Commentaren
 • SENTIDO Neptune Palm Beach Resort

  Ik dacht dat Kenia vol armoede zou zijn en dat het verblijf niet zoveel te bieden zou hebben... maar wat een luxe vakantie is dees? Je wilt nooit meer terug naar huis, gegarandeerd!

    Koen Bruynseels - on 25/1/12
 • Papillon Lagoon Reef

  Dit is echt een vakantie om van te genieten! Leuk hotel met een all-in waar je veel plezier aan hebt. Vergeleken met andere plaatsen is dit best nog betaalbaar!

    Raf Speelmeijer@ - on 25/1/12
 • Bamburi Beach

  Goed eten en goede kamers. Zwembad proper en cocktails zijn bij in de all inclusive. Spijtig dat je bandje moet dragen maar hoort er misschien bij.

    Luc - on 24/1/12
 • Serena Beach Hotel & Spa

  Een echte cultuurshock zal je niet krijgen, dit is een luxe vakantie zonder meer. Had toch gehoopt een excursie te doen maar die was niet mogelijk wegens volzet...

    Lisa - on 20/1/12
 • Bamburi Beach

  Inderdaad een heel mooi zwembad en erg vriendelijk personeel. Let op in het centrum voor zakkenrollers en ga zeker buiten het hotel op straat evens langs bij de locale verkopers: je kan afdingen, maar het is allemaal eigenlijk al erg goedkoop!

    Jonas - on 11/1/12
Mombasa - Kenia
Amani Tiwi Beach Resort
Mombasa Zuid - Kenia
Mbuyu Beach Bungalows & ...
Mombasa - Kenia
Diani Sea Resort
Galu Beach - Kenia
Neptune Paradise Beach E...