Israël

Populaire Accomodaties
 • Israël | Israël | Tel Aviv

  Beschrijving
  Intiem en comfortabel boetiek hotel met slechts 60 kamers en een zeer persoonlijke service. Het is modern en zeer sfeervol ingericht met veel kunst en oog voor detail.

  Kamers
  KAMER:...

 • Israël | Israël | Tel Aviv

  Beschrijving
  Hotel Melody werd in 2007 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een zeer intiem designhotel. Het is zeer smaakvol en met oog voor detail ingericht. Door de eigentijdse sfeer zal de moderne reiziger zich hier d...

 • Israël | Israël | Eilat

  Beschrijving
  Een gemoedelijk laagbouwcomplex van maximaal twee etages. De appartementen bevinden zich in diverse gebouwen welke speels rond het zwembad zijn gegroepeerd.

  Kamers
  STUDIO: netjes in...

Israël

Israël is een relatief klein land in het Midden-Oosten. Het land heeft een langwerpige vorm en in het oosten uit zich dat door een lange kustlijn met de Middellandse Zee. De streken in Israël zullen sommigen zich nog wel herinneren uit Bijbelse verhalen. Zo ligt Galilea in het noorden, waar het bekende meer zich bevindt, alsook het stadje Nazareth. Aan de noordkust ligt de stad Haifa en centraal in het land ligt Jeruzalem, waar je de Klaagmuur en de Olijfberg kan bezoeken. Tel Aviv is dan weer een nieuwere stad, de eerste in 2000 jaar.

Dingen om te bezoeken in Israël zijn uiteraard verschillende steden, maar ook aan uniek natuurschoon in dit land geen egbrek. Beth Guvrin is een reeks grotten die al sinds de oudheid in gebruik zijn. De Dode Zee spreekt ook tot ieders verbeelding: hier blijf je drijven, dus zelfs de slechtste zwemmer kan hier een plons wagen. Het Meer van Galilea is het grooste zoetwatermeer van het land en tevens een bekende Bijbelse locatie.

Het klimaat van Israël lijkt op het onze: droge, zonnige zomers en natte maar nog zachte winters. Het zuiden is dan weer droger en heter over het algemeen. In de kustgebieden al het meeste neerslag. Sneeuw zie je in Israël zelden.

Van het heersende politiek klimaat dat de situatie tussen Israël en de buurlanden bemoeilijkt, valt als toerist weinig te merken. Wel is het interessant om weten dat als je een stempel van Israël in je paspoort hebt staan, de toegang tot verschillende andere landen in het Midden-Oosten je zal geweigerd worden. Best is te vragen naar een stempel op een apart formulier, of nadien een nieuwe pas aan te vragen vooraleer je een van de andere landen bezoekt.


Toon Meer
Zoeken
Eilat - Israël
Golden Tulip Club
Tel Aviv - Israël
Center Chic
Eilat - Israël
Isrotel Lagoona
Netanya - Israël
Residence
Netanya - Israël
Residence Beach