Indonesië

Indonesië
Populaire Accomodaties
 • Indonesië | Bali | Nusa Dua/Tanjung Benoa
  “Elegant en luxueus hotel aan een zeer mooi breed strand. Imposante lobby, smaakvol ingerichte kamers, prachtige spa.”
 • Indonesië | Bali | Kuta

  Ligging
  Discovery Kartika Plaza is een uitstekend familiehotel. Het grote aanbod aan faciliteiten en activiteiten en de perfecte ligging; direct aan het strand, midden in bruisend Kuta, naast het grootste winkelcentrum en ...

 • Indonesië | Bali | Sanur
  Klassehotel aan een breed zandstrand. Rustige, ruime en luxueuze kamers. Heerlijke spa in een frisgroen natuurdecor.

Indonesië

Indonesië is een republiek in zuidoost Azië. Het land bestaat uit 18 110 eilanden en een archipel, gelegen tussen de Indische en de Stille Oceaan. Dat aantal eilanden lees je goed: 18 110 in totaal. Beter nog is dat het land dus 108 000 kilometer strand heeft. Als dàt geen geweldige strandvakantie wordt, weten we het ook niet meer. Alle eilanden zijn een bezoek waard, maar het bekendste is waarschijnlijk Bali. Het Godeneiland Bali heeft naast de prachtige stranden ook een rijke cultuur en kunstgeschiedenis. Hoewel Indonesië hoofdzakelijk islamitisch is, is op Bali de bevolking overwegend hindoe. Duiksafari's of excursies zijn maar twee voorbeelden van de leuke manieren om Bali te verkennen.

Naar Indonesië reizen doe je per vliegtuig. Het kan makkelijk zijn om een klein woordje Indonesisch te leren. Het is namelijk zo dat er maar weinig andere gangbare talen gekend zijn, behalve eventueel op de luchthaven of in de hotels. Indonesië is een veilig land. Het land is ook populair bij rugzaktoeristen en dat is een van de redenen. Het is ook een zeer gastvrij land. Waar je wel voor moet uitkijken, is voor wat je eet. Westerse magen hebben het namelijk wel eens moeilijk met de eetgewoontes van de Indonesiërs. Pilletjes tegen deze aandoeningen meenemen kan aangewezen zijn.

Het is een boeiend land, dat in de geschiedenis vaak overheerst geweest is. Het kan boeiend zijn om je even in de cultuur en geschiedenis van het land te verdiepen voor je vertrekt, dat maakt dat je de bevolking beter begrijpt en maakt je reis alleen maar aangenamer!


Toon Meer
Zoeken
Ubud - Indonesië
Sthala
Nusa Dua/Tanjung Benoa - Indonesië
Hotel Melia Benoa
Jimbaran - Indonesië
Movenpick Jimbaran Bali
Sanur - Indonesië
Hotel Sanur Beach
Benoa - Indonesië
Candi Beach Cottage