Indonesië

Indonesië
Populaire Accomodaties
  • Indonesië | Bali | Nusa Dua/Tanjung Benoa
    Uitstekend hotel aan het strand, met mooie tuin,watersportcentrum en de beste all-informule van de regio.
  • Indonesië | Bali | Sanur
    Schitterend domein, aan de strandpromenade, met mooie, verzorgde tuin en prachtige zwembaden. Jacuzzibar in het water, met 12 zitjes.
  • Indonesië | Bali | Ubud
    In een zijstraat in het centrum van Ubud verwelkomt dit geraffineerde luxeresort u met een prachtig Balinees natuurdecor van groene heuvels, uitgestrekte rijstvelden en zacht wiegende kokospalmen.

Indonesië

Indonesië is een republiek in zuidoost Azië. Het land bestaat uit 18 110 eilanden en een archipel, gelegen tussen de Indische en de Stille Oceaan. Dat aantal eilanden lees je goed: 18 110 in totaal. Beter nog is dat het land dus 108 000 kilometer strand heeft. Als dàt geen geweldige strandvakantie wordt, weten we het ook niet meer. Alle eilanden zijn een bezoek waard, maar het bekendste is waarschijnlijk Bali. Het Godeneiland Bali heeft naast de prachtige stranden ook een rijke cultuur en kunstgeschiedenis. Hoewel Indonesië hoofdzakelijk islamitisch is, is op Bali de bevolking overwegend hindoe. Duiksafari's of excursies zijn maar twee voorbeelden van de leuke manieren om Bali te verkennen.

Naar Indonesië reizen doe je per vliegtuig. Het kan makkelijk zijn om een klein woordje Indonesisch te leren. Het is namelijk zo dat er maar weinig andere gangbare talen gekend zijn, behalve eventueel op de luchthaven of in de hotels. Indonesië is een veilig land. Het land is ook populair bij rugzaktoeristen en dat is een van de redenen. Het is ook een zeer gastvrij land. Waar je wel voor moet uitkijken, is voor wat je eet. Westerse magen hebben het namelijk wel eens moeilijk met de eetgewoontes van de Indonesiërs. Pilletjes tegen deze aandoeningen meenemen kan aangewezen zijn.

Het is een boeiend land, dat in de geschiedenis vaak overheerst geweest is. Het kan boeiend zijn om je even in de cultuur en geschiedenis van het land te verdiepen voor je vertrekt, dat maakt dat je de bevolking beter begrijpt en maakt je reis alleen maar aangenamer!


Toon Meer
Zoeken
Ubud - Indonesië
Santi Mandala Resort & S...
Kuta - Indonesië
Ibis Styles Bali Petitenget
Jimbaran - Indonesië
Keraton Jimbaran Beach R...
Kuta - Indonesië
Adi Dharma Hotel & Cotta...
Kuta - Indonesië
Wina Holiday Villa