Ijsland

Ijsland
Populaire Accomodaties
  • Ijsland | Suðurland | Selfoss
    Dit gezellige huisje ligt in het fraaie dal Bjórsardalur, 2,5 km van de kleine stad Árnes. Naar de hoofdstad Reykjavík is het maar 100 km en naar het stadje Selfoss maar 55 km. . Een zwembad vindt u op 3 km afstand en de dichtstbijzijnde gelegenhe...
  • Ijsland | | Gislholtsvatn
    Dit kleine maar aantrekkelijke huis voor de ideale IJslandvakantie ligt direct aan het water van de Gísholtsvatn bij Hallandi, slechts 95 km van Reykjavik. De ligging van het huis geeft een reeks recreatieve mogelijkheden, zoals paardrijden, zwem...
  • Ijsland | | Skagafjördur
    Dit typisch IJslandse vakantiehuis ligt in de buurt van de SkagafjördurHier kunt u golf spelen en naar de eilanden Drangsey en Hrísey varen. Voor de boodschappen is de afstand 18 km.

Ijsland

Ijsland is een eiland in de Atlantische oceaan. Misschien vraag je je af wat er in Ijsland te zien kan zijn, behalve dan sneeuw en ijs. Niets is minder waar. Ijsland is het dunst bevolkte land van Europa met nog een ongerept landschap. Pure sneeuwvlaktes, borrelende modderpoelen, prachtige gletsjers en warm-water geisers bieden prachtige vergezichten. De unieke cultuur is iets dat de Ijslanders graag met je zullen delen. Het mag dan wel een koud land zijn: de vrolijke warmte van de bewoners zal je zeker welkom doen voelen! En eigenlijk zijn de zomers echt niet zo koud: de rijke natuur en de langer wordende dagen zijn vrij uniek voor Ijsland. Op een bepaald moment in het jaar gaat de zon zelfs niet meer onder, maar raakt ze op het laagste punt de horizon gewoon even: een unieke ervaring!

De beste manier om alles te zien wat Ijsland te bieden heeft, is door op rondreis te trekken. Een excursie in de natuur, of een tocht die je de tradities en cultuur van het land toont, er is keuze te over. De landschappen, watervallen, gletsjers en recente lavavelden worden door wandelaars graag bezocht. Beste periode is uiteraard juli en augustus, omdat het dan het warmst is. Boeken dus dat vliegtuigticket en genoeg warme kleren meenemen!

En wees gerust: momenteel is de Eyjafjallajokull terug kalm...!


Toon Meer
Zoeken
Reykjavik - Ijsland
Hotel Klettur
3n. 25 okt 2021 279€
Reykjavik - Ijsland
Klettur
Reykholt - Ijsland
Reykholt
Mosfellsbaer - Ijsland
Hotel Laxnes