Hongarije

Hongarije
Bestemmingen
Populaire Accomodaties
 • Hongarije | Balatonmeer | Tihany
  Wij heten u welkom op het schiereiland Tihany, een van de bekendste toeristische trekpleisters van Hongarije. Club Tihany is verspreid over 13 hectare natuurlijk gehouden gebied met betoverdende stranden en geurend groen. Er zijn vele recreatie- e...
 • Hongarije | West-Hongarije | Boedapest
  Dit mooie en ruime appartement van 110 m² is gelegen in het hart van de benedenstad van Boedapest, in een rustige straat, één huizenblok verwijderd van de beroemde Andrassy-laan en 50 meter van de prachtige Opera. Deze accommodatie bestaat uit een...
 • Hongarije | Balatonmeer | Balatonszárszö
  Huis Rózsa staat in het plaatsje Balatonszárzó, aan de zuidoever van het Balatonmeer. Uw vakantiewoning staat op 600 m van dit meer, 27 km ten zuidwesten van de bekende plaats Siofok. U kunt bij het Balatonmeer prima terecht voor het beoefenen van...

Hongarije

Hongarije is gelegen in Centraal-Europa, dat door de Donau wordt in tweeën gedeeld. De geschiedenis van het land gaat zeer ver terug en daardoor is in Hongarije een invloed te merken van verschillende culturen. Het grootste gedeelte van Hongarije is vlak. In het noorden aan de grens met Slowakije ligt een middelgebergte, waar sporters hun hart kunnen ophalen. Centraal in het land ligt de regio waar Boedapest in ligt: de hoofdstad en een zeer interessante stad voor een bezoek!

Sinds de val van het communisme kon Hongarije herademen. Er is veel veranderd in het land. Hoewel de sfeer er over het algemeen ingetogen is, begint men te wennen aan de instroom van toeristen. Gezelligheid zoek je best op in typische restaurantjes waar je kan genieten van authentieke gerechten zoals goulash, of door je vakantie te boeken in een resort waar je kan genieten van alles wat Hongarije te bieden heeft op vlak van wellness. Thermale baden moet je eens gedaan hebben!

Toerisme in Hongarije groeit ieder jaar. Spahotels komen er ook nog veel bij. De kosten om in Hongarije te verblijven zijn relatief laag, en het klimaat is aangenaam. Een goede combinatie voor een bezoek.

Hongarije bezoeken kan per vliegtuig, maar treinreizen wordt ook aangeraden. Het is erg makkelijk om de trip uit te stippelen van thuis uit online, zodat je niet meer moet zoeken in Hongarije zelf eens aangekomen. Met de wagen lukt ook perfect, maar aan de grens zal je dan wel een tolvignet moeten kopen.


Toon Meer
Zoeken
Recente Commentaren
 • Velence Resort & Spa

  Als je echt wilt relaxen moet je hier zijn! Geweldig wellness faciliteiten met o.a. jacuzzi, stoombad, sauna en zwembad. Echt super van genoten!

    Aantje - on 23/1/12
 • Central Basilica

  Heel centraal gelegen en het grote bed was zeer welkom na een drukke dag in de stad Budapest!

    Stefanie Dewael - on 19/1/12
 • Hotel Tihany

  Ik ben met mijn familie (3kinderen) op reis geweest naar Hotel Tihany maar heeft me enkel tegengeslagen. De kamers zagen er oud uit, vuil en de animatie was maar pover. Geen aanrader!

    Tinneke - on 19/1/12
 • Sissi

  Fris ingericht? k vont t vooral oubollig ...

    Tobias - on 19/1/12
 • Hotel Azur

  Met de auto naar Hongarije getrokken, een dolle rit! Het Hotel was relatief goedkoop maar echte luxe moet je niet verwachten. Leuke momenten beleeft zowel in het Hotel als in het stadje!

    Stief Bosmans - on 19/1/12
Gòr - Hongarije
Gòr
Szakácsi - Hongarije
Heuvelhuis
Budapest - Hongarije
Atrium Fashion
Balatonfoldvar/balatonsza - Hongarije
Balatonfoldvar/balatonsz...
Budapest - Hongarije
Hotel Sissi