Altes Zollhaus

Ammeldingen An Der Our - Duitsland
0 0 00
Afbeelding
Weer
Map
Aanbiedingen
Vervoer Datum Duur Aanbieder Prijs
Beschrijving
Chalet.nu
Prachtig gelegen in het natuurpark de Eifel, liggen deze gezellige 5 compleet ingerichte appartementen in een voormalig "Zollhaus" (grenshuis) vlak aan de rivier de Our en is rustig gelegen nabij de grens van het Groot-Hertogdom Luxemburg. Als bezonderheid beschikt dit huis over een eigen restaurant met uitstekende keuken en een kleine, knusse bar.Appartement 2 is met een afmeting van 57 m2 is ingericht voor max. 5 personen. De indeling van dit appartement is als volgt: Woonkamer met eethoek en zeer kompleet ingerichte open keuken.Het zitgedeelte is voorzien van comfortabele banken, salontafel, eethoek, tv met schotel-antenne (NED-TV kan gehuurd worden). De 2 slaapkamers zijn ingericht met luxe 2-persoons slaapkamerameublementen.Op 1 van de 2 slaapkamers kan tevens een 1pers.bed geplaatst worden. Op aanvraag zijn kinderbedjes gratis beschikbaar.De badkamer bevat een badkuip met douchemogelijkheid, toilet, ruime wastafel met spiegel , en opbergruimte voor badhanddoeken en toiletspullen.Een extra service die wij bieden is de mogelijkheid om bedlinnen te huren; Dit geldt niet voor keuken- en badtextiel. Ook kun je van ons zo geliefde Broodjes-Service gebruik maken, s'avonds bestellen en s'morgens ophalen.Op enkele meters van de woning kunt u aan de oever van de Our gebruik maken van uw Tuinset en de ruime zonneweide! Hier is een kleine kinderspeelplaats met trampoline, Tafeltennistafel, badminton-net en een schommel.Vanaf het terras voor ons vakantiehuis komt U direkt in ons restaurant. Hier kunt U ontbijten, lunchen en dineren. De gezellige bar nodigt uit om vele gezellige uren aan door te brengen waarbij je keus hebt uit een variëteit aan huisspecialiteiten die bestaat uit diverse soorten Schnapps welke in Ammeldingen zelf gestookt worden.Op wens kunnen wij vergaderingen, feesten en recepties organiseren.Voor business klanten is een beamer op aanvraag aanwezig
Belvilla
Prachtig gelegen in het natuurpark de Eifel, liggen deze gezellige 5 compleet ingerichte appartementen in een voormalig "Zollhaus" (grenshuis) vlak aan de rivier de Our en is rustig gelegen nabij de grens van het Groot-Hertogdom Luxemburg.
Als bezonderheid beschikt dit huis over een eigen restaurant met uitstekende keuken en een kleine, knusse bar.

Dit sfeervol ingerichte Appartement 5 is met een afmeting van 75 m² ons grootste appartement en is ingericht voor maximaal 6 personen.
De indeling van dit appartement is als volgt: De aparte eetkamer is voorzien van een ruime eethoek met zeer grote tafel en een zeer kompleet ingerichte open keuken
Het zitgedeelte is voorzien van comfortabele banken, salontafel, tv met schotel-antenne (NED-TV kan gehuurd worden). Wij bieden u hier een knusse houtkachel voor vele sfeervolle gezellige uren.
De 2 slaapkamers zijn ingericht met luxe 2-persoons slaapkamerameublementen.
Op 1 van de 2 slaapkamers is tevens een stapelbed geplaatst.
Op aanvraag zijn kinderbedjes gratis beschikbaar.

De badkamer bevat een badkuip met douchemogelijkheid, toilet, ruime wastafel met spiegel , en opbergruimte voor badhanddoeken en toiletspullen.

Een extra service die wij bieden is de mogelijkheid om bedlinnen te huren; Dit geldt niet voor keuken- en badtextiel. Ook kun je van ons zo geliefde Broodjes-Service gebruik maken, s€avonds bestellen en s€morgens ophalen.

Op enkele meters van de woning kunt u aan de oever van de Our gebruik maken van uw Tuinset en de ruime zonneweide! Hier is een kleine kinderspeelplaats met trampoline, Tafeltennistafel, badminton-net en een schommel.

Vanaf het terras voor ons vakantiehuis komt U direkt in ons restaurant. Hier kunt U ontbijten, lunchen en dineren. De gezellige bar nodigt uit om vele gezellige uren aan door te brengen waarbij je keus hebt uit een variëteit aan huisspecialiteiten die bestaat uit diverse soorten Schnapps welke in Ammeldingen zelf gestookt worden.

Op wens kunnen wij vergaderingen, feesten en recepties organiseren.

Voor business klanten is een beamer op aanvraag aanwezig
Afbeeldingen
Commentaren

Nog geen commentaren beschikbaar!

Commentaar Toevoegen