China

China
Bestemmingen
Populaire Accomodaties
 • China | China | Diversen China
  Arrangementsinformatie ALGEMEEN Hotel Park ****
  Park Hotel****
  LIGGING Hotel Park is ideaal gelegen in het hart van Kowloon, in het bekendste gedeelte Tsim Sha Tsui. Op 5 minuten loopafstand vindt u een metrostation.
 • China | China | Diversen China
  Arrangementsinformatie ALGEMEEN Hotel Harbour Plaza North Point ****
  Harbour Plaza North Point ****
  LIGGING Zeer gunstig gelegen op Hong Kong Island, ca. 75 meter van het metrostation Quarry Bay, tussen het bruisende Causeway Bay...
 • China | China | Diversen China
  Arrangementsinformatie ALGEMEEN Hotel Newton Hong Kong ***
  Hotel Newton Hong Kong ***
  LIGGING Newton Hong Kong is gelegen op Hong Kong Island. Tegenover het hotel bevindt zich het metrostation Fortress Hill. Per metro bent u binn...

China

Het land van de rijzende zon. Iedereen kent China, of denkt althans het land te kennen. Wie het ook effectief bezoekt, zal merken dat hij nog maar slechts het tipje van de sluier heeft gezien. China is al eeuwenlang een grootmacht op alle gebied. Al tijdens de oudheid had China de meest ontwikkelde beschaving. Ook handel was al verregaand geregeld en beperkte zich niet tot ons-kent-ons. Toen de wereldreizigers ook China aandeden, werden deze niet hartelijk onthaald. Toen in de 19de eeuw diverse grootmachten een stukje China in hun bezit hadden, werd de sfeer allerminst positief in het land. Gedurende de 20ste eeuw volgde een revolutie, die China nu maakt wat het land is: volop in economische groei, pogingen tot algemene welvaart voor het hele land en een duidelijke politieke koers.

De Chinezen zelf zijn een heel speciaal volk. Waar je ook komt in het land, hebben de inwoners een eigen cultuur en taaltje, gewoontes en levensstandaard. Hoe rijkelijk de steden kunnen aandoen, des te armer is men op het platteland. Desalniettemin zijn Chinezen vriendelijke en hoffelijke mensen.
Ook het klimaat is divers, van warm en tropisch in het zuiden tot door en doorkoud in het noorden.

China bezoeken doe je om verschillende prachtige en welbekende monumenten te zien, of de steden te bezoeken, of een rondreis door het land te doen. China kan je best per vliegtuig bezoeken, maar ook een trein kan een unieke ervaring zijn.


Toon Meer
Zoeken
Diversen China - China
Newton Hong Kong
Diversen China - China
Park
Diversen China - China
Harbour Plaza North Point