Canada

Populaire Accomodaties
 • Canada | Canada | Calgary
  Arrangementsinformatie ALGEMEEN Western Highlights
  U verblijft op basis van Economy accommodatie in de volgende hotels (onder voorbehoud*):
  Dag 1: Sandman Hotel Calgary West of Coast Plaza Hotel Conference Centre
  Dag 2: Sp...
 • Canada | Canada | Vancouver
  Arrangementsinformatie ALGEMEEN Miracles of the West
  U verblijft op basis van Standard accommodatie in de volgende hotels (onder voorbehoud*):
  Dag 1: Delta Bow Valley Hotel Calgary of International Suites Calgary
  Dag 2: Delta L...
 • Canada | Canada | Toronto
  Arrangementsinformatie ALGEMEEN Eastern Spirit
  U verblijft op basis van Economy accommodatie in de volgende hotels (onder voorbehoud*):
  Dag 1: Best Western Primrose Hotel of Bond Place Hotel of Holiday Inn Express Downtown
  Dag ...

Canada

Canada ligt in Noord-Amerika, en valt moeilijk in een paar woorden samen te vatten. Het is ook praktisch onmogelijk het hele land in één reis te vervatten. De uitgestrektheid van het land is immens en de natuur is indrukwekkend, maar ook verschillende grote steden zijn het bezoeken waard. Canada heeft een geschiedenis als kolonie van Frankrijk. Vandaar dat in vele steden Frans nog steeds gesproken en begrepen wordt, zij het wel in een ander accent. Door de Britse overheersing kwam ook Engels in Canada terecht. In 1982 kreeg het land pas échte zelfstandigheid toen de allerlaatste gebieden waar Britse heerschappij heerste werden opgegeven.

Canada is na Rusland het tweede grootste land ter wereld. Het moet dus wel dat hier verschillende stukken grond te vinden zijn. Ijsvlaktes in het noorden, meren over het hele land maar specifiek in het zuiden van Ontario waar de Grote Meren liggen, en in het midden van het land de prairies en de rocky Mountains. De natuurgebieden zijn onaangetast: over het hele land zijn verschillende beschermde nationale parken. Het leukste moment om Canada te bezoeken is de zomer, omdat de winters hier heel streng kunnen zijn. Temperaturen onder -40 graden zijn niet ondenkbaar in het noorden en op de vlaktes. In de steden is het over het algemeen wel iets warmer.

Reizen naar Canada doe je per vliegtuig. Rondreizen door het land kan per vliegtuig als je de steden wil combineren, maar vele toeristen huren een RV of mobile home en doen daar verschillende gebieden mee aan. Het is een makkelijke en comfortabele manier als je voornaamste doel de natuur in Canada ontdekken is.


Toon Meer
Zoeken
Banff - Canada
Banff Aspen Lodge
Whistler - Canada
Crystal Lodge
Lake Louise - Canada
Lake Louise Inn
Vancouver - Canada
Ron Mountain Country Eco...
Whistler - Canada
Coast Blackcomb Suites