Brazilië

Brazilië
Populaire Accomodaties
 • Brazilië | Brazilië | Natal

  Ligging:
  Bungalows Marinas is een zalig vakantieadres, direct aan de lagune van Tibau do Sul gelegen. Dit tropische bungalowresort bevindt zich op circa 100 meter van het haventje en het strand. U waant zich in een exotische droom.
  ...

 • Brazilië | Brazilië | Salvador da Bahia
  Aan de zee en dicht bij het centrum. Ideale uitvalsbasis om Salvador da Bahia te ontdekken.
 • Brazilië | Brazilië | Natal

  Ligging:
  Pousada Enseada dos Golfinhos (de dolfijnenbaai) ligt aan het begin van Pipa, vlakbij het gezellige centrum (300 meter) en het centrale strand (200 meter), en slechts op 10 minuten lopen van deze beroemde dolfijnenbaai!


  ...

Brazilië

Brazilië is het grootste land in Zuid-Amerika, en is het vijfde grootste land op aarde. Het heeft een prachtige kustlijn langs de Atlantische Oceaan, maar behalve stranden en schaars geklede strandgangers is er nog veel meer te beleven in Brazilië. In het noorden van het land ligt het Amazonegebied. De Amazone is een enorme rivier die in de Andes ontspringt. In het noordwesten ligt het Amazoneregenwoud, een prachtig puur natuurgebied. In het zuidoosten liggen de steden São Paulo en Rio, de twee grootste steden. In het zuiden liggen valleien en pampa's, en deze streek is mede daardoor ook de meest welvarende. Ook het toerisme is in het zuiden het meest ontwikkeld.

Je kan Brazilië per rugzak verkennen, en een groepsreis aanvatten om je echt te kunnen onderdompelen in de Braziliaanse manier van leven. Het is natuurlijk niet alle dagen carnaval in het hele land: vele gebieden zijn nog onbezoedeld door massatoerisme en hier kan je nog het echte Brazilië leren kennen. Als je liever wilt ontspannen en zeker zijn van prachtig weer, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een van de prachtige resorts langs de kustlijn. Lekker eten, vele leuke recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten zijn standaard! Velen vinden ook het carnaval in Rio de moeite en inderdaad: het is een unieke ervaring die je nergens ter wereld zal vinden. Vergeet in dat geval vooral je dansschoenen niet!

Toon Meer
Zoeken
Recente Commentaren
 • Pousada Tamandua

  Zeer mooi hotel in Natal, een toeristisch stadje met toch heel leuke stranden en heel vriendelijke Brazilianen.!

    Thomas - on 23/4/12
Via Costeira - Brazilië
Ocean Palace
Tibau Do Sul - Brazilië
Pousada Thalassa
Cumbuco - Brazilië
Dream Village Aparthotel
Touros - Brazilië
Vila Gale Touros
Pipa - Brazilië
Spa Sombra E Agua Fresca